Setari Cookie-uri

Cum restabilim echilibrul în viața noastră și aducem liniștea în suflet în timpul echinocțiului de toamnă 2020?

Echinocțiul de toamnă din 2020 este o ocazie perfectă pentru a încerca să restabilim echilibrul în viața noastră. În aceeași zi cu acest moment Soarele intră în zodia Balanță, așa că trebuie să profităm de această perioadă și să ne inspirăm pentru a ne concentra pe relații, dragoste și liniște sufletească. 

2. Reflectează, recunoaște, eliberează

Reflectează la tot ce ți s-a întâmplat în trecutul recent. Dacă simți că ai probleme profunde din trecut, nu le ascunde, dezgroapă-le și nu te lăsa până când nu le rezolvi.

Important: reflectarea asupra problemelor din trecut nu înseamnă că trebuie să regreți sau să te învinovățești pentru ce s-a întâmplat. Toți suntem oameni, a greși este parte a vieții.

Eliberează orice gând negativ pe care îl mai ai cu privire la ce s-a întâmplat. Acceptă că totul s-a întâmplat și mergi mai departe cu viața ta.

3. Plantează "semințe" pozitive acolo unde există doar negativism

Este momentul să stabilești intenții pentru tot ce urmează. Să găsești consolare în faptul că lucrurile nu vor fi așa pentru totdeauna.

Citește și:

Ai încredere că lucrurile se vor schimba în cele din urmă. Privește adânc în sufletul tău și dă-ți seama de ce îți dorești. De ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Care este planul pe care vrei să te concentrezi. Nu te grăbi, însă încearcă să faci pași micuți către atingerea obiectivelor tale.

foto main: Mio Buono, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.