Setari Cookie-uri

Echinocțiul de toamnă 2020. Lumina și umbra se îndreaptă către echilibru

Este timpul să ținem pasul cu energia Universului și să facem schimbările de care ne-a fost atât de frică

Această schimbare se reflectă și în natură. Echinocțiul este momentul schimbărilor sezoniere în multe țări. Pe măsură ce începe toamna, frunzele își schimbă culoarea, iar Mama Natură se pregătește pentru iarnă. Primăvara aduce o viață nouă în emisfera sudică. Locul în care ne aflăm pe Pământ va ghida tipul de energie care ne înconjoară.

Lumina și întunericul în timpul echinocțiului de toamnă

Fiind ziua echilibrului, se spune că echinocțiul este una dintre acele zile în care valul dintre tărâmuri devine mai subțire. Lumina și umbra se îndreaptă spre un echilibru. Dacă vrem să profităm din plin de lumină, trebuie să acceptăm faptul că este important să ne petrecem timpul și în umbră. Pentru că dacă nu cunoaștem valoarea întunericului, nu vom aprecia niciodată importanța luminii. Echinocțiul și zilele imediat după acesta sunt o perioadă bună pentru a încerca să găsim echilibrul din noi și să îi cerem Universului să ne arate calea prin întuneric.

Citește și:

Puterea intuitivă primește un impuls deoarece putem descărca mai multe informații din celălalt tărâm. Astrele ne sfătuiesc să fim atenți la visele noastre în această perioadă specială.

Zilele și săptămânile ce au loc după echinocțiul de toamnă ar putea părea intense. Schimbările majore de energie vor fi în plin curs și fiecare dintre noi va avea nevoie de puțin timp pentru a se adapta la ele. Este important să trăim în fiecare zi în prezent, să ne ancorăm în viața noastră de acum și să nu ne mai facem griji cu privire la trecut sau viitor. Să fim atenți la emoțiile noastre prezente, să reflectăm asupra inspirației și intuiție, să nu mai încercăm să întârziem acțiunile pe care trebuie să le facem.

foto main: Symonenko Viktoriia, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.