Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să înveți să ierți

Pentru a merge mai departe cu viața ta și a te vindeca este foarte important să înveți să ierți oamenii care ți-au făcut rău. Meriți să scapi de povara pe care o simte inima ta și de toate sentimentele negative din sufletul tău.

Taur - Ai nevoie să fii bine cu tine

Învață să fii bine cu tine. Învață să ai grijă de tine, să te pui pe primul loc, să petreci mai mult timp cu tine și să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Nu uita, fericirea este deja la tine, nu o căuta în altă parte.

Gemeni - Ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi

Treci printr-o perioadă mai dificilă și ai nevoie să fii înconjurată de oamenii dragi, să fii susținută și să știi că te poți baza pe ei în orice moment. Nu îți face griji, și asta va trece.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să înveți să îți prioritizezi visurile

Te aglomerezi singură pe plan profesional și este posibil să ajungi la burnout. Învață să îți planifici altfel timpul și, cel mai important, să îți prioritizezi visurile astfel încât să reușești tot ce îți propui. Va dura mai mult, dar vei ajunge acolo unde vrei să fii.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.