Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie de o pauză

S-au întâmplat destul de multe în ultima perioadă, iar în această săptămână nu îți dorești nimic mai mult decât o pauză. Ai nevoie să te liniștești, să petreci puțin timp singură și să îți pui în ordine taskurile pentru finalul de an.

Fecioară - Ai nevoie să lași trecutul în spate

Nu te mai agăța de tot ce s-a întâmplat, nu mai poți schimba nimic. În schimb, concentrează-ți atenția asupra lucrurilor care se întâmplă în momentul prezent, acestea sunt cele care contează. Acum este viața ta.

Balanță - Ai nevoie să te înțelegi mai bine

Inceearca să petreci mai mult timp cu tine însăți, să te redescoperi, să îți dai seama cine ești și care este drumul pe care vrei să mergi mai departe. Ai nevoie să te înțelegi mai bine astfel încât să știi de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Nu îți mai face singură rău acceptând energia negativă pe care o primești gratis de la oamenii toxici din viața ta. Încearcă să te detașezi de aceste persoane sau, dacă nu poți, să limitezi timpul pe care îl petreci în preajma lor.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.