Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 septembrie - 4 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să îți faci ordine pe plan personal

Este momentul să iei o pauză de la tot ce faci și să încerci să îți faci puțină ordine pe plan personal - să îți dai seama ce simți, ce îți lipsește și încotro vrei să mergi. Nu uita să fii sinceră cu tine, de răspunsurile pe care ți le dai la întrebări depinde fericirea ta.

Capricorn - Ai nevoie doar de tine

Nu mai căuta ajutor în stânga și în dreapta. Singura persoană care te poate ajuta în situația în care te afli ești chiar tu. Așadar, găsește curajul de a accepta ce se întâmplă, scapă de îngrijorări, ia-ți inima în dinți și caută soluții pentru a scăpa de acest obstacol.

Vărsător - Ai nevoie să spui lucrurilor pe nume

Nu mai ține în tine tot ce ai de spus; ia-ți inima în dinți și alege să fii sinceră atât cu tine, cât și cu oamenii din jurul tău. Este posibil să pierzi câțiva prieteni, însă vei câștiga respectul celor care contează cu adevărat pentru tine.

Citește și:

Pești - Ai nevoie să crezi că totul va fi bine

Renunță la pesimism măcar în următoarea perioadă. Începi un nou drum profesional și este important să mergi pe el cu încredere, răbdare și mult optimism. Va fi bine, startul este puțin mai dificil însă în scurt timp te vei adapta situației.

foto main: venusvi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.