Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 5 - 11 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să ai grijă de tine

Trebuie să înveți să ai grijă de tine. Detașează-te de toate problemele care nu îți aparțin, de oamenii toxici care nu aduc nimic frumos în viața ta și concentrează-te asupra propriei fericiri. Ce simte inima ta? Cum este sufletul tău?

Taur - Ai nevoie să mergi mai departe cu viața ta

Nu îți mai face planuri pentru viitor și nici nu îți mai plânge de milă pentru ce s-a întâmplat în trecut. Acum este momentul care contează, acum este viața ta. Mergi mai departe - ești mai puternică decât crezi. Vei atrage lucruri minunate în viața ta.

Gemeni - Ai nevoie să te concentrezi asupra lucrurilor care chiar contează

Nu mai pierde timpul concentrându-te asupra unor lucruri care nu vor mai conta peste puțin timp. Ce este cu adevărat important pentru tine? De ce ai nevoie pentru a fi fericită, împlinită, împăcată? Răspunde-ți la aceste întrebări cu sinceritate maximă.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să fii sinceră cu tine

În această săptămână este foarte important să fii sinceră cu tine. Faci o scurtă analiză a trecutului și încerci să înveți lecții importante din el astfel încât să pleci pe noul drum mai împăcată cu tine însăți și cu un plan bine pus la punct.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.