Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 5 - 11 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să spui lucrurilor pe nume

Este momentul să fii sinceră nu doar cu oamenii din jurul tău, ci și cu tine însăți. Este momentul să spui lucrurilor pe nume, să vorbești deschis despre ce simți și despre schimbările pe care vrei să le faci. Nu uita, fericirea ta este cea mai importantă.

Fecioară - Ai nevoie să renunți la barierele puse în jurul inimii tale

Scapă de toate acele bariere formate și ziduri construite în jurul inimii tale și încearcă să ai din nou încredere în oameni. Știu că este greu, însă în această săptămână astrele îți oferă posibilitatea de a întâlni persoane cu suflet bun - profită de ea și bucură-te de ce ți se întâmplă fără teama că vei putea fi rănită.

Balanță - Ai nevoie de liniște

Citește și:

În această perioadă nu îți dorești nimic altceva decât multă liniște. Ai nevoie să fii singură, să îți aduni gândurile, să îți faci ordine în sentimente și să îți faci un plan pentru următoarele săptămâni, poate chiar luni.

Scorpion - Ai nevoie să renunți la trecut

Renunță la trecut, renunta să te mai învinovățești pentru tot ce s-a întâmplat, renunță să mai cauți răspunsuri la întrebări cu privire la fapte care nu țin de tine. Îngroapă acea perioadă a vieții tale, acceptă ce s-a întâmplat și mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.