Setari Cookie-uri

Cele trei evenimente cosmice ale lunii octombrie 2020 pe care nu trebuie să le ratăm

Luna octombrie vine cu numeroase activități astrologice interesante, iar cerul ne va oferi câteva momente chiar magice. Iată despre ce este vorba. 

1 și 2 Octombrie au fost zile cu adevărat speciale - pe 1 Octombrie ne-am putut bucură de un spectacol al lunii pline, în timp ce 2 octombrie a venit cu Marte apropiindu-se de Lună. Cele două corpuri cerești au fost atât de aproape una de cealaltă încât lumina Lunii a făcut planeta roșie ușor vizibilă cu ochiul liber.

1. 13 octombrie: Marte va străluci mai intens decât până acum

Pe data de 13 octombrie, Marte va ajunge în opoziție - asta înseamnă că Pământul va fi între Marte și Soare, oferindu-ne o priveliște excelentă asupra lui Marte. Dată viitoare când vom mai vedea această planetă în plină glorie va fi în 2035.

foto: Vadim Sadovski, Shutterstock

Este anul lui Marte, iar planeta va străluci mai puternic decât toate corpurile cerești.

Citește și:

Sfatul Universului pentru această perioadă: Este momentul să privim către lumină - să căutăm liniștea de care avem nevoie, să ne facem planuri pentru viitor gândindu-ne doar la noi și la nimeni altcineva. Să învățăm să trăim bine cu noi înșine și să nu mai fugim după fericire în stânga și în dreapta când ea este chiar în fața noastră.

2. 21 octombrie: Ploaia de meteori Orionide

Vizibilă între 20 și și 24 octombrie, ploaia de meteori Orionide va atinge apogeul în noaptea de 21. Până la 70 de meteori pe oră sunt așteptați în octombrie 2020.

foto: hispan, Shutterstock

De data aceasta Luna nu va crea nicio interferență, ploaia fiind una dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.