Setari Cookie-uri

Cele trei evenimente cosmice ale lunii octombrie 2020 pe care nu trebuie să le ratăm

Luna octombrie vine cu numeroase activități astrologice interesante, iar cerul ne va oferi câteva momente chiar magice. Iată despre ce este vorba. 

Sfatul Universului pentru această perioadă: Trebuie să învățăm să ne concentrăm asupra momentului prezent. Să învățăm să trăim acum pentru că acesta este singurul care contează. Să nu ne mai mustrăm pentru tot ce s-a întâmplat în trecut și să nu ne mai facem griji cu privire la ce se va întâmpla în viitor.

3. 31 octombrie: Uranus ne salută

Un alt eveniment important ce va avea loc în luna Octombrie este legat de apropierea lui Uranus de noi. Noaptea de Halloween va aduce această planetă în opoziție, făcând-o să fie cea mai mare și mai luminoasă din acest an.

foto Vadim Sadovski, Shutterstock

Ne putem aștepta ca la miezul nopții să avem o priveliște spectaculoasă a acestei planete îndepărtate. Tot în noaptea de Halloween va crește și luna albastră.

Citește și:

Sfatul Universului pentru această perioadă: Nu trebuie să ne mai agățăm de fiecare lucru nou care ni se întâmplă. Este momentul să învățăm să facem un pas în spate și să îi permitem Universului să ne arate drumul pe care trebuie să mergem. Să avem răbdare, să învățăm lecțiile importante care ne vin în cale și să ne dăm seama de ce avem nevoie pentru a fi fericiți cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.