Setari Cookie-uri

Mercur se pregătește să intre în Retrograd și ne forțează și pe noi să ne schimbăm fie că ne place, fie că nu

Mercur Retrograd ne ajută să ajungem la adevăr, oferindu-ne posibilitatea de a învăța ceva nou despre felul în care ne vorbește intuiția noastră.

Pe 14 octombrie, la 4:05 ora României, Mercur își începe mișcarea retrogradă în Scorpion și termină acest proces în zodia Balanță, pe 4 noiembrie, aducând cu el o perioadă plină de provocări, încercări, confuzii și schimbări.

Mercur retrograd face parte din fluxul vieții. Deși mulți sunt de părere că perioada în care această planetă este retrograd este una dintre cele mai dificile, este important să privim partea plină a paharului - Universul ne spune că este timpul să începem lucruri noi, să avem încredere în propria persoană, să mergem mai departe indiferent de momentele grele ale vieții. Este momentul să reflectăm asupra lucrurilor vechi, să învățăm lecțiile, să revizuim și să corectăm greșelile făcute în grabă și chiar să dăm o altă soluție problemelor cu care ne confruntăm, în acord cu planul divin și nu cu dorințele și planurile noastre.

Citește și:

Ne putem împlini visurile

Trebuie să știm că în perioada Mercur retrograd, astrele vin în calea noastră cu numeroase oportunități minunate (cu care ne întâlnim destul de rar în viață). Ce trebuie, însă, să întelegem este faptul că fiecare oportunitate este legată de repararea unei greșeli sau vindecarea unei răni din trecut.

Mercur Retrograd: viața și planurile se schimbă pentru toate zodiile

Datorită energiilor foarte puternice din această perioadă, ne îndreptăm atenția asupra unor lucruri destul de interesante pe care până acum le-am tot amânat. Gândim mult mai profund, de data aceasta cu inima, și relaționăm într-un mod diferit cu oamenii din jurul nostru - ceea ce ne poate face să ne simțim tensionați, cu sufletele descoperite. Știrile neașteptate și evenimentele surprinzătoare se pot înmulți în această perioadă, odată cu ele crescând și anxietatea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.