Setari Cookie-uri

Mercur se pregătește să intre în Retrograd și ne forțează și pe noi să ne schimbăm fie că ne place, fie că nu

Mercur Retrograd ne ajută să ajungem la adevăr, oferindu-ne posibilitatea de a învăța ceva nou despre felul în care ne vorbește intuiția noastră.

Mercur retrograd poate face mai dificilă îndeplinirea unor sarcini care necesită răbdare și autodisciplină.

Acesta este un moment bun pentru a ne elibera mintea de responsabilități și visuri vechi și de a ne concentra mai mult pe momentul prezent și pe viitor. Avem ocazia să descoperim cine suntem cu adevărat, să găsim liniștea după care alergăm de atâtea luni bune și să facem pace cu oamenii care ne-au rănit în acest an. Pentru a merge mai departe cu viața noastră este important să acceptăm trecutul nu doar cu amintirile bune, ci și cu cele rele. Cu cele dureroase, dificile, sfâșietoare.

Ce ne spune Universul:

Acest Mercur Retrograd nu este unul negativ, însă mulți oameni îl vor lua ca atare pentru că nu vor reuși să iasă din carapacea lor, nu vor accepta să înțeleagă că pentru a crește trebuie să treci prin durere și suferință sau că nimic nu se schimbă dacă noi nu ne schimbăm.

Citește și:

Este foarte important să ne relaxăm și să luăm totul cât mai lent cu putință; însă asta nu înseamnă că trebuie să trecem cu vederea lucruri cu adevărat serioase. Schimbările pe care le aduce acest retrograd nu sunt situații pe care să le putem evita și, prin urmare, ar trebui să nu ne mai opunem, să nu mai încercăm să luptăm cu morile de vânt, ci să îmbrățișăm tot ce urmează, profitând din plin de ce ni se întâmplă.

Nu trebuie să ne fie teamă, astfel de lucruri se întâmplă adesea în Univers și, deși sunt complexe, dificile, iritante, ne ajută să creștem pe măsură ce timpul trece. Cu cât vom avea mai multe pe umeri, cu atât ne vom dezvolta mai mult. Universul nu ne va pune niciodată în drum ceva ce nu putem îndura.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.