Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la gălăgia din jurul tău

Pentru ca lucrurile să evolueze frumos pentru tine, este momentul să renunți la gălăgia din jurul tău, să faci un pas în spate și să îți analizezi puțin viața; răspunde-ți la acele întrebări de care până acum ai fugit. Cea mai importantă: ce îți lipsește cu adevărat?

Taur - Trebuie să renunți să mai crezi ce spun oamenii din jurul tău

Ești foarte ușor convinsă și influențată de ce spun oamenii din jurul tău. Ai suferit destul de mult pentru că ai avut încredere în aceștia și ți-ai pus inima pe tavă în fața lor. Ei bine, în această săptămână, renunta să mai crezi în ei. Învață să te pui pe primul loc și să te protejezi mai mult.

Gemeni - Trebuie să renunți la anumite proiecte

Citește și:

Lucrurile evoluează destul de frumos pe plan profesional pentru tine; chiar și așa, eșți destul de aglomerată și nu reușești să le rezolvi pe toate așa cum ar trebui. Din acest motiv, este posibil să fii nevoită să renunți sau, în cel mai bun caz, să amani câteva proiecte.

Rac - Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Nu mai găsești nimic acolo; trecutul este un capitol pe care trebuie să îl închei dacă vrei să mergi mai departe cu viața ta și să fii fericită. Încearcă să accepți că tot ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat și, cel mai important, învață să trăiești în prezent.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.