Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 12-18 octombrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți să te gândești că tu trebuie să le faci pe toate

Nu ești Dumnezeu. Nu încerca să le faci pe toate de una singură... și, cel mai important, nu încerca să rezolvi problemele altor persoane. Începe cu tine însăți - este momentul că în această săptămână să fii puțin egoistă. Concentrează-te doar asupra ta.

Fecioară - Trebuie să renunți la teamă

Schimbările pe care le faci pe plan profesional te scot destul de mult din zona de confort; îți este teamă de ce urmează, însă asta nu înseamnă că trebuie să te oprești. Din contră, este momentul să lupți și mai mult și să demonstrezi tuturor de ce ești capabilă.

Balanță - Trebuie să renunți la frica de necunoscut

În această săptămână ai posibilitatea de a ajunge pe un drum neașteptat de frumos; singura problemă este că îți este frică să ieși din zona de confort și poți pierde o oportunitate incredibil de specială. Ai încredere în Univers și nu te mai speria de fiecare lucru nou.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la dependența de oamenii din jurul tău

În această perioadă trebuie să te detașezi puțin de oamenii din jurul tău și să încerci să petreci mai mult timp cu tine însăți. Încearcă să faci un pas în spate și să înțelegi cine ești cu adevărat, ce îți lipsește pentru a fi fericită și care sunt cele mai arzătoare visuri ale tale.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.