Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 12-18 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să ai grijă de tine

Nu te neglija; încearcă să te pui pe primul loc și să ai mai multă grijă de tine. Degeaba încerci să oferi iubire oamenilor din jur dacă sufletul îți este obosit. Profită de această săptămână pentru a îți reîncărca bateriile, pentru a face lucruri care îți pun zâmbetul pe buze și îți aduc bucurie în inimă.

Taur - Ai nevoie să te îndepărtezi de oamenii toxici

Este momentul să ai mai multă grijă de tine; este momentul să te îndepărtezi de oamenii toxici și de tot ce este rău astfel încât să îi permiți sufletului tău să crească frumos. Va fi greu, însă este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în această perioadă.

Gemeni - Ai nevoie de multă liniște

Citește și:

Treci printr-o perioadă destul de agitată, iar în această săptămână ai nevoie de multă liniște astfel încât să îți poți pune în ordine gândurile și să iei deciziile potrivite pentru viitorul tău. Important este să nu te grăbești deloc în acest proces; analizează cu mare atenție fiecare detaliu.

Rac - Ai nevoie să petreci mai mult singură

Nu îți fie teamă să petreci timp singură; acesta este cel mai bun mod de a te cunoaște, de a înțelege cine ești cu adevărat, de a îți pune în ordine gândurile, emoțiile și sentimentele și de a îți da seama de ce ai nevoie de la viață. Profită de această săptămână și redescoperă-te.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.