Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 12-18 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să fii sinceră cu tine însăți

Trebuie să fii sinceră cu tine, să înveți să îți răspunzi la acele întrebări dificile și de care poate că îți este teamă astfel încât să îți dai seama care sunt lucrurile care îți lipsesc și de ce ai nevoie pentru a fi fericită și liniștită. Pentru binele tău, profită de această săptămână și fă acest exercițiu.

Capricorn - Ai nevoie să te pui pe primul loc

Este momentul să înveți să ai mai multă grijă de tine; să te pui pe primul loc înainte de a îi pune pe alții. Dă dovadă de puțin egoism în această săptămână și schimbă puțin placa. Vei vedea cât de bine îți va face această perioadă.

Vărsător - Ai nevoie să știi ce îți dorești

Citește și:

Ești ușor indecisă cu privire la schimbările pe care le faci în această perioadă; parcă nu mai știi care este drumul tău în viață și nici de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Nu grăbi lucrurile, încearcă să ai răbdare și să analizezi situația înainte de a lua o decizie finală.

Pești - Ai nevoie să lupți pentru visurile tale

În această săptămână poți face câteva schimbări majore pe plan profesional; întrebarea este: ești pregătită să îți asumi acele riscuri importante? Este momentul să lupți pentru visurile tale și să nu renunți până când nu ajungi acolo unde îți dorești.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.