Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 12-18 octombrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să permiți Universului să își joace cartea

Nu mai încerca să preiei controlul deoarece îți faci și mai mult rău; de dată această ar fi bine să faci un pas în spate, să îi permiți Unviersului să își joace cartea și tu doar să te bucuri de călătorie. Crede-mă, va fi din ce în ce mai bine.

Fecioară - Ai nevoie să crezi în tine

În această săptămână focusul tău principal este viața profesională, unde trebuie să te ocupi de câteva taskuri foarte importante. Este posibil să începi un proiect major care te va ajuta mult în carieră. Ai încredere în tine, te descurci mai bine decât crezi.

Balanță - Ai nevoie să înțelegi că trecutul nu mai poate fi schimbat

Acceptă că tot ce s-a întâmplat ține de domeniul trecutului. Nu mai poți schimba nimic. Ce poți face, în schimb, este să îți înveți lecțiile și să încerci să mergi mai departe cu viața ta punând în aplicare aceste lecții în acele momente dificile. Ai încredere că va fi mai bine.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de oamenii dragi în jurul tău

Treci printr-o perioadă ușor agitată și dificilă pe plan profesional și simți că nu poți gestiona prea bine lucrurile care ți se întâmplă. Tocmai din acest motiv alegi să te înconjori de oamenii dragi din jurul tău și să ceri sfaturile lor în momentele mai puțin frumoase.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.