Setari Cookie-uri

Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne pregătește pentru schimbările de care se temea atât de tare sufletul nostru 

Fiecare pas înainte se va simți ca un salt imens, uriaș chiar.

Universul ne pregătește să experimentăm cea mai puternică Super Lună Nouă din 2020. Evenimentul va avea loc pe 16 octombrie și va fi în zodia Balanță, aducând câteva energii care ne vor ajuta să găsim echilibrul pe care l-am pierdut în ultima perioadă.

Pe 16 octombrie 2020 ne pregătim pentru un nou eveniment: Super Luna Nouă.

Fiind o Super Lună, energia Lunii va fi simțită mult mai intens decât de obicei. Este posibil ca Luna să nu fie vizibilă, însă prezența ei va fi resimțită de toți pe măsură ce ne determină să ne îndreptăm atenția asupra sufletelor noastre. Luna va avea o aură incredibilă, aproape magică.

Mediul înconjurător este deja plin de incertitudine, iar Luna poate adaugă și mai multe temeri și frici în această perioadă. De asemenea, trebuie să ne așteptăm să reapară și câteva amintiri dureroase.

Citește și:

Pe măsură ce Balanța luminează relațiile, vom ajunge să înțelegem mai bine ce trebuie reechilibrat. Dacă ne-am neglijat pe noi înșine pentru a îi ajuta pe alții, acum vom avea suficient timp să facem un pas în spate, de a ne concentra asupra noastră și de a găsi noi modalități de a ne iubi și a petrece mai mult timp doar cu noi.

Super Luna Nouă în Balanță ne aduce înapoi la noi înșine

Super Luna Nouă ne va ajuta să ne întoarcem la noi înșine fără nicio teamă. Ne va reaminti că putem crea relații sănătoase și fericite cu oamenii din jurul nostru numai atunci când vom fi bine cu noi înșine.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.