Setari Cookie-uri

Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne pregătește pentru schimbările de care se temea atât de tare sufletul nostru 

Fiecare pas înainte se va simți ca un salt imens, uriaș chiar.

Dacă relațiile sunt unele dificile, nu trebuie să trecem încă la concluzii. Este posibil doar să fim nevoiți să găsim noi modalități de a le repara, important este doar să avem răbdare. Luna Nouă este doar despre a învăța arta răbdării și de a lucra la noi înșine

Super Luna Nouă și energiile lui Mercur și Marte în retrograd

Luna Nouă este asociată unui noi început, însă Super Luna Nouă din Balanță din octombrie este înconjurată de confuzie din cauza planetelor Mercur și Marte în retrograd. Din această cauză, fiecare pas înainte se va simți ca un salt imens, uriaș chiar. Vor exista numeroase greșeli în comunicarea cu oamenii din jurul nostru. Astrele ne sfătuiesc să evităm discuțiile importante în această perioadă. În schimb, ne putem îndrepta atenția asupra puterii noastre intuitive astfel încât să ne reconectam cu spiritualitatea noastră.

Citește și:

Dacă ne dorim să evoluăm, trebuie să ne reconectăm conștiința la inima noastră. Să încercăm să vedem problemele și neajunsurile prin ochii iubirii. Să găsim un loc în care domnește liniștea după care tânjim atât de mult. Să fim mai iertători cu noi înșine cu privire la greșelile făcute. Să fim blânzi și să privim întotdeauna către lumină.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.