Setari Cookie-uri

Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne-a schimbat drumul în viață. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Am fost puși în față faptului și nu am avut nimic de comentat. Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne-a schimbat drumul în viață fără să avem ceva de spus în această privință. Și poate că acesta este și cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. 

Este momentul să facem un pas în spate și să îi permitem Universului să preia controlul și să ne îndrepte pe cărarea potrivită. Fiecare pas înainte se va simți ca un salt imens, uriaș chiar.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Berbec - Încearcă să nu mai permiți oamenilor să îți controleze viața

Nu uita că nimeni nu îți poate controla viața. Încearcă să ai mai multă încredere în tine, să înțelegi care sunt lucrurile care îți fac plăcere, ce îți bucură sufletul și să încerci să lupți pentru a le avea în viața ta. Tu ești singura care poate decide ce și cum trăiește.

Taur - Bucură-te de fiecare moment fără să te mai gândești la viitor

Citește și:

Nu te mai concentra atât de mult asupra viitorului pentru că nici măcar nu știi cum va fi. În schimb, încearcă să trăiești clipa prezentă - bucură-te de tot ce se întâmplă, petrece timp frumos cu oamenii din jurul tău și apreciază fiecare lucru mărunt care îți pune zâmbetul pe buze.

Gemeni - Dă-ți seama de ce ai nevoie pentru a fi fericită

În această perioadă este posibil să te simți fără energie și fără un scop în viață. Poate că este momentul să faci o schimbare cu privire la modul în care îți trăiești prezentul. Petrece mai mult timp cu tine însăți pentru a îți da seama ce îți lipsește cu adevărat.

Rac - Încearcă să lupți pentru ceea ce îți dorești

Este o perioadă mai dificilă, însă extrem de importantă pentru tine în ceea ce privește viața profesională; acum este momentul pe care îl așteptai de atât de mult timp. Învață să îți dai seama care este drumul pe care vrei să mergi și fă pași mărunți, dar majori, către împlinirea visurilor tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.