Setari Cookie-uri

Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne-a schimbat drumul în viață. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Am fost puși în față faptului și nu am avut nimic de comentat. Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne-a schimbat drumul în viață fără să avem ceva de spus în această privință. Și poate că acesta este și cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. 

Leu - Găsește echilibrul pe care l-ai pierdut

Este momentul să trăiești cu adevărat; este momentul să privești în sufletul tău și să îți dai seama cine ești și ce te definește ca persoană. Fă-ți timp pentru a petrece mai mult timp în compania ta și pentru a descoperi care sunt lucrurile care îți lipsesc în viață astfel încât să începi să lupți pentru ele.

Fecioară - Nu te grăbi cu schimbările

Este posibil ca în această perioadă să simți nevoia să faci câteva schimbări importante; trebuie, totuși, să analizezi cu mare atenție situația în care te afli și să îți dai seama dacă acesta este drumul pe care vrei să mergi. Nu te grăbi, este posibil ca în scurt timp să regreți aceste modificări.

Balanță - Luptă pentru ceea ce îți dorești

Citește și:

Oricât de dificilă ar fi perioada prin care treci acum, ai încredere că în scurt timp va fi mai bine și că soarele va răsări și pe strada ta. Este momentul să te concentrezi asupra lucrurilor de care ai nevoie și să lupți cu adevărat pentru ceea ce îți dorești.

Scorpion - Ascultă-ți intuiția

Este posibil ca în această perioadă să fii nevoită să faci câteva schimbări cu adevărat importante. Chiar dacă oamenii din jurul tău îți dau sfaturi bune, încearcă că de data aceasta să îți asculți intuiția și să alegi ce este mai bine pentru tine fără să asculți ce îți spun apropiații.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.