Setari Cookie-uri

Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne-a schimbat drumul în viață. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Am fost puși în față faptului și nu am avut nimic de comentat. Super Luna Nouă de pe 16 octombrie ne-a schimbat drumul în viață fără să avem ceva de spus în această privință. Și poate că acesta este și cel mai bun lucru care ni se poate întâmpla. 

Săgetător - Nu mai privi în trecut

Nu te mai întoarce în trecut nici măcar cu gândul. Păstrează în sufletul tău acele amintiri frumoase, învață-ți lecțiile și alege să mergi mai departe cu viața ta îndreptându-ți atenția asupra momentului prezent - acesta este singurul care există și care ar trebui să te intereseze.

Capricorn - Îndreaptă-ți atenția asupra sufletului tău

Profită de această perioadă și de energia lunii pentru a îți îndrepta atenția sufletului tău și a petrece mai mult timp cu tine însăți. Este un moment foarte bun pentru a te descoperi, a îți pune în ordine gândurile și sentimentele și a înțelege ce vrei să faci cu viitorul tău.

Vărsător - Scapi de câteva amintiri dureroase

Citește și:

În această perioadă este posibil ca Universul să îți ceară să te întorci în trecut pentru a repara câteva probleme mai dificile pe care până acum le-ai tot evitat din varii motive. Este momentul să rezolvi situațiile dureroase o dată pentru totdeauna astfel încât să poți merge mai departe cu viața ta.

Pești - Nu te mai neglija

Acum este momentul să înțelegi mai bine ce trebuie schimbat în viața ta. În cazul în care te-ai neglijat pentru a îi ajuta pe cei din jurul tău, acum vei avea suficient timp să faci un pas în spate astfel încât să te concentrezi asupra ta și a găsi noi modalități de a te redescoperi.

foto main: Romolo Tavani, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.