Setari Cookie-uri

6 Strategii pentru a atrage tot ce îți dorești în anul 2021

Pe cât de dificil a fost acest an pentru noi, pe atât de mult ne-a determinat să nu ne mai ignorăm, să nu mai fugim de probleme, să petrecem timp singuri, să ne ascultăm inimile și să ne dăm seama ce ne dorim de la viață. A fost un an cât zece... dar ne-a făcut să ne dăm seama cât de puternici putem fi.

4. Urmează-ți intuiția

Cu cât îți folosești mai mult intuiția, cu atât crești mai multă încredere în perspectiva intuitivă și cu atât mai mult poți să îți urmezi drumul pe care vrei să mergi. Ai încredere în tine, ai încredere în ce îți dictează sufletul.

5. Ai grijă de mintea ta

Afirmațiile pozitive și vizualizarea te susțin și te inspiră în călătoria pe care o faci. Ordonează-ți gândurile cât mai des cu putință - meditația sau ținerea unui jurnal sunt un exercițiu foarte bun pentru asta. Dormi suficient pentru a te odihni și a îndepărta dezordinea din mintea ta. Ieși în natură și eliberează-te de toate gândurile negative.

6. Acționează

Planurile nu vor fi rezolvate și visurile nu vor fi împlinite dacă nu acționezi. Nu te teme de eșec, nu te teme să ieși din zona de confort. Ai încredere în tine, nu te da bătută, lupta pentru ceea ce îți dorești. Acționează!

Citește și:

foto main: Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.