Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2 - 8 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la frica de a ieși din zona de confort

Îndrăznește să ieși din zona de confort deoarece acolo începe cu adevărat viața ta; te așteaptă lucruri minunate în această săptămână, bucură-te de ele deoarece te vor ajuta să înțelegi mai bine drumul pe care mergi și să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat pentru a fi fericită.

Fecioară - Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Nu te mai întoarce în trecut deoarece îți faci singură rău. Este momentul să închizi odată pentru totdeauna acea ușa, să îți îndrepți atenția asupra viitorului și să te bucuri de prezent și de această călătorie. Ai încredere că totul va fi bine.

Balanță - Trebuie să renunți să mai ai atât de multă încredere în oamenii din jurul tău

Citește și:

Este posibil ca în această perioadă să fii dezamăgită de o persoană la care ții tare mult. Încearcă să găsești în tine puterea de a depăși aceste momente și să înveți ca de acum înainte să încerci să nu mai ai atât de multă încredere în oamenii din jurul tău - nu toți sunt o carte deschisă cum ești tu.

Scorpion - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să faci puțină ordine în relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău. Încearcă să elimini din viața ta acele persoane negativiste și toxice care nu fac nimic altceva decât să profite de tine, de bunătatea ta, de timpul tău și care te caută doar atunci când au nevoie de tine.

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.