Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 2 - 8 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să mai trăiești pentru alții

Nu mai trăi pentru nimeni altcineva în afară de tine. În această săptămână încearcă să te pui pe primul loc, să ai mai multă grijă de tine, să îți acorzi timpul de care ai nevoie și să faci lucrurile care îți plac fără să te mai gândești la cei din jurul tău.

Capricorn - Trebuie să renunți să te aglomerezi cu lucruri inutile

Eșți destul de prinsă cu lucruri care peste ceva timp nici nu vor mai conta. Încearcă să îți dai seama că timpul tău este cu adevărat important, nu te vei mai întâlni cu el - de aceea este foarte important să îl gestionezi și să te bucuri de el cu mai mult mindfulness.

Vărsător - Trebuie să renunți la teama de schimbare

Nu îți fie frică de a face o schimbare în viața ta - din când în când, aceasta este chiar benefică deoarece îți aduce cele mai frumoase surprize, cele mai importante lecții de viață și te ajuta să crești mai mult ca niciodată. Ia-ți inima în dinți și fă acele modificări de care simți că ai nevoie.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la cei care nu te apreciază

Nu mai încerca să demonstrezi oamenilor din jurul tău că meriți să fii iubită; nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Cine vrea să te iubească, o va face pentru că așa simte. Concentrează-te mai mult asupra ta și a relației pe care o ai cu persoanele care știu cât de mult valorezi.

foto main: Miriama Taneckova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.