Setari Cookie-uri

Luna Albastră de pe 31 octombrie ne învață să avem încredere în puterea divină. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Ultima zi a lunii octombrie ne va oferi un spectacol cu adevărat special: o lună albastră ce va fi vizibilă în toate colțurile globului.

Luna Plină Albastră în noaptea de Halloween este una destul de rară - această nu își va schimba culoarea (nu va fi albastră), numele fiind dat de faptul că este a doua Lună Plină care apare în aceeași lună (Octombrie a fost singura lună a anului 2020 în care am avut două luni pline în aceeași lună) - prima a avut loc pe 1 octombrie, în prima zi a lunii, iar a doua va fi pe 31 octombrie, în ultima zi a lunii.

Încă un motiv pentru care Luna Plină Albastră de pe 31 octombrie 2020 este una cu adevărat specială - este foarte rar. După acest eveniment, următoarea Lună Albastră care va răsări într-o noapte de Halloween va fi tocmai în anul 2039.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Nu mai trăi în viitor. Bucură-te de fiecare moment fără să te mai gândești la ce se va întâmplă mâine. Nu știi cum va fi. De fapt, nimeni nu știe. În schimb, trăiește clipă prezentă pentru că ACUM este viața ta.

Citește și:

Taur

Nu mai permite oamenilor să îți controleze viața. Nu uita că la tine este puterea supremă. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Tu ești singura care poate decide cum își trăiește prezentul și viitorul.

Gemeni

Nu te da bătută. Pe plan profesional, este o perioadă puțin mai dificilă, însă asta nu înseamnă că nu o poți depăși. Acum este momentul la care visezi de atât de mult timp. Ai încredere în tine și mergi mai departe. Ești acolo unde trebuie să fii. Rezultatele vor fi vizibile în scurt timp.

Rac

Ai răbdare cu ce se întâmplă. Lucrurile nu se vor schimba într-o zi. Planurile tale nu îți vor aduce rezultate în câteva ore. Luna Plină Albastră te învață să faci un pas în spate și să înveți arta răbdării. Între timp, bucură-te de această călătorie pe care ai început-o.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.