Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 2 - 8 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să te pui pe primul loc

În această săptămână încearcă să fii puțin egoistă și să te pui pe primul loc. Este momentul să ai mai multă grijă de tine, să faci lucrurile care îți plac, să îți bucuri sufletul, să spui "Nu" atunci când simți asta fără să te gândești că cineva se poate supăra.

Fecioară - Ai nevoie să crezi în visurile tale

Ești pe drumul cel bun, Universul îți este alături și te ajută în tot ce faci. Ai nevoie să crezi în tine și în visurile tale și să lupți cu mai mult curaj pentru ceea ce îți dorești. În scurt timp vei vedea primele rezultate ale muncii tale și vei fi mai fericită ca niciodată.

Balanță - Ai nevoie să recunoști atunci când greșești

Citește și:

Este posibil să faci câteva greșeli majore în această săptămână; pentru a rezolva cât mai rapid lucrurile, ar fi bine să îți iei inima în dinți și să recunoști ce se întâmplă, să repari situația și să să înveți din ea astfel încât pe viitor să știi mai bine ce ai de făcut.

Scorpion - Ai nevoie să nu te dai bătută în fața obstacolelor

Știu că este greu, însă tu ești curajoasă și puternică. Nu renunta la drumul pe care mergi din cauza obstacolelor care îți stau în cale. Găsește curajul de a merge mai departe, ieși din zona de confort și luptă pentru ceea ce îți dorești.

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.