Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 2 - 8 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Săgetător - Ai nevoie să ai grijă de tine

Înainte de a avea grijă de alte persoane, ai grijă de tine. Încearcă să îți protejezi sufletul de energia negativă a oamenilor toxici din jurul tău. Îndepărtează-te de cei care te vor alături de ei doar atunci când au nevoie de ceva de la tine.

Capricorn - Ai nevoie să îți cunoști limitele

Nu trebuie să te aglomerezi cu lucrrui inutile doar pentru a spune că ești ocupată; încearcă să îți cunoști limitele, să te pui pe primul loc și să încerci să faci doar ce consideri că este bine pentru ține - ce îți aduce bucurie? Nu uita că timpul tău este prețios, nu îl irosi în zadar.

Vărsător - Ai nevoie să fii înconjurată de oameni dragi

În această perioadă Universul îți scoate în față câteva provocări destul de serioase; nu ești pregătită pentru ele, însă încerci să le faci față cât de bine poți. Oamenii din jurul tău sunt alături de tine și te susțin necondiționat.

Citește și:

Pești - Ai nevoie de liniște

Treci printr-o perioadă ușor agitată în ceea ce privește viața profesională; trebuie să iei câteva decizii importante și încă nu ești complet decisă asupra acestora. Încearcă să ai răbdare, să îți asculți inima și să te lași condusă de intuiție. Ia-ți câteva zile în care să fii singură pentru a analiza mai bine situația.

foto main: ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.