Setari Cookie-uri

Ce înseamnă să iubești? Cei 9 pași către o relație autentică, reală, adevărată

Mi s-a făcut pielea de găină.

Ce înseamnă să iubești? Să fii acolo. Să fii deschis. Să fii sincer. Să fii bun. Să fii dispus să asculți, să înțelegi, să accepți, să susții și să ierți. Asta înseamnă să iubești.

Se spune că inima bate mai tare atunci când ești îndrăgostită. Dar chiar ideea de a îți deschide inima și de a permite dragostei să vină în viața ta poate provoca palpitațiile greșite. Să spui "Da" iubirii este că și cum ți-ai dezgoli sufletul și de a fi complet vulnerabilă.

Ce înseamnă să iubești cu adevărat? Ce înseamnă să fii într-o relație adevărată, bazată pe respect, și nu pe ego? Va spunem noi - iată care sunt cei 9 pași către o relație autentică, reală, sinceră:

1. Alege să fii acolo

Iubirea nu crește și nici nu înflorește pentru că te îmbraci frumos sau te machiezi. Este necesar să fii acolo, să fii pe deplin prezentă - trup și suflet.

Citește și:

Când iubești pe cineva, cel mai bun lucru pe care îl poți oferi acestuia este prezența ta. Cum poți iubi dacă nu ești complet acolo?

2. Învață să fii deschisă

Iubirea este o forță puternică, însă nu o poți simți cu adevărat dacă inima ta este închisă. Treptat, începe să împărtășești câte puțin despre tine: opinii, sentimente, griji, stări, povești. Ajută persoana din fața ta să te cunoască mai bine.

3. Alege să fii sinceră

A fi sinceră în dragoste nu înseamnă doar să nu spui minciuni - înseamnă să fii tu, cea reală, fără măști, imperfectă.

Prefăcându-te că ești o persoană care, în realitate, nu ești sau deghizându-te după cum simți îi transmiți un mesaj îngrijorător persoanei care te iubește - sufletele au o alarmă încorporată care se activează atunci când își dau seama că cineva nu le spune întregul adevăr.

Citește și:

4. Învață să fii amabilă

A fi amabilă în dragoste înseamnă să accepți că oamenii nu pot îndeplini întotdeauna așteptările tale și că trebuie să îi oferi celuilalt libertate cu privire la modul în care acționează și răspunde. Înseamnă să vrei să ai grijă de inima sa chiar și atunci când nu ești de acord cu el sau când ești dezamăgităde deciziile sale.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.