Setari Cookie-uri

Ce înseamnă să iubești? Cei 9 pași către o relație autentică, reală, adevărată

Mi s-a făcut pielea de găină.

5. Ascultă.. întotdeauna

Dragostea trebuie auzită pentru a înflori - pentru că dragostea este o conversație, nu un monolog. Pentru că nu poți vorbi limba iubirii până nu înveți să asculți mai întâi.

Prima datorie a iubirii este să asculți.

6. Alege să înțelegi

A fi dispusă să înțelegi este doar jumătate din învățarea limbii iubirii. Celalaltă jumătate este să înțelegi ce auzi. Și asta înseamnă să fii deschisă către o perspectivă diferită, poate chiar o viziune opusă.

7. Învață să fii dispusă să accepți

Dragostea nu are un vocabular complicat. Tot ce vrea să audă este "Este în regulă. Te iubesc pentru cine ești." Acceptarea celeilalte persoane pentru cine este nu garantează, totuși, că iubirea va înflori într-o relație - pentru că relația în care ești să aibă șanse, trebuie ca și tu să te accepți pentru ceea ce ești.

Citește și:

Pentru a permite iubirii adevărate să intre în viața ta, trebuie să crezi că ești demnă de dragoste. Trebuie să îți îmbrățișezi imperfecțiunile și toate ciudățeniile tale.

8. Învață să fii pregătită să sprijini

Alege să fii sprijin pentru persoana de lângă tine - să o iubești și să o susții nu doar în momentele bune (pentru că atunci totul este ușor), ci și în cele cu adevărat dificile - atunci care cea mai mare nevoie de tine.

9. Învață să ierți

Ori de câte ori sunt doi oameni implicați, vor exista greșeli și neînțelegeri - aceasta este realitatea. Iertarea spune "Această greșeală este mică, dragostea noastră este uriașă." Mai mult decât atât, de fiecare dată când ierți persoana de lângă tine pentru ce ți-a făcut, vei găsi compasiune și puterea de a te ierta și pe tine însăți.

Citește și:

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.