Setari Cookie-uri

Lasă trecutul în spate pentru a te putea bucura de viitor

Să rămâi prizonier în trecut este povestea a atât de mulți oameni. De ce ne mai ținem de ceva care nu mai există?

Câți dintre noi ne-am ținut lipiți atât de tare de trecut încât totul în jurul nostru a fost gri pentru prea mult timp? De câte ori nu am fost într-un loc în care nu ne-am putut bucura cu adevărat de momentele frumoase pentru că priveam doar în spate?

Înțelegem că nu totul în această viață este este menit să dureze pentru totdeauna și că vom avea multe capitole de încheiat pentru a începe altele în atât de multe moduri diferite. Însă, când vine vorba de inimă, logica este scrisă într-un limbaj pe care nu îl înțelegem.

Este ușor să spui că îmbrățișezi viitorul și o vei lua de la capăt. Însă știm cu toții că o inimă rănită are nevoie de timp pentru a se vindeca.

Citește și:

Cicatricile pe care le vei purta au capacitatea de a te face mai puternică și de a te ajuta să ai mai multă grijă în viitor. Nu ar trebui să porți valiza cu durere pentru totdeauna. Este posibil ca lucrurile pe care le-ai adus cu tine dintr-o etapă a vieții tale să nu se potrivească și în următoarea etapă.

Atunci când ieși dintr-o relație care se potrivea odată cu cine erai, poate părea imposibil să renunți și să mergi mai departe. Suntem condiționați să credem că dragostea este menită să fie cucerită și îndurată cu orice preț, chiar dacă asta înseamnă ca două inimi să trăiască nefericite o viață întreagă.

Să rămâi prizonier în trecut este povestea a atât de mulți oameni. De ce ne mai ținem de ceva care nu mai există?

Auzim de povești de dragoste necondiționată care se bazează pe o falsă realitate. Auzim de suflete pereche sau de firul roșu invizibil care leagă oamenii. Căutăm povești în care să existe o a doua șansă deoarece ne oferă speranță. Ne dă ceva în care să credem când totul se simte haotic.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.