Setari Cookie-uri

Lasă trecutul în spate pentru a te putea bucura de viitor

Să rămâi prizonier în trecut este povestea a atât de mulți oameni. De ce ne mai ținem de ceva care nu mai există?

Aceste povești romantizează ideea că dragostea trebuie să doară pentru a fi reală. Am crezut că să iubești înseamnă să ai ceva atât de special încât nicio altă persoană să nu înțeleagă. Că ar trebui să aștepți să se întoarcă... pentru că nu despre asta este dragostea adevărată? Despre a nu da drumul niciodată. Despre compromisuri. Despre suferință.

Am crezut că să iubești înseamnă să îi permiți unei persoane să țină întotdeauna o bucată din inima ta - chiar și după ce a fost frântă și a ajuns un milion de bucăți. Am crezut că să iubești înseamnă să ții cu dinții de acea durere.

Nu vorbim de ce este atât de periculos. De ce ne agățăm de aceste gânduri. De ce rămânem în relații toxice. De ce continuăm să ne facem rău singuri. De ce suntem nefericiți atât de mulți dintre noi.

Citește și:

Viața nu este menită să fie atât de grea. Nici relațiile să fie atât de dificile. De-a lungul vieții noastre vom ajunge să experimentăm evenimente neașteptate, dureroase, unele chiar traumatice. Însă, de ce să ne ținem de o fantomă din trecutul nostru doar pentru a îndura suferința puțin mai mult? Este momentul să ne eliberăm de durere, de furie, de regrete și să observăm cu alți ochi lumea din jurul nostru. Este moemntul să alegem să ne vindecăm poverile din trecutul nostru și să ne deschidem sufletele către noi experiențe - pentru că despre asta este viața.

Suntem meniți să avem câte experiențe avem nevoie până când putem spune în sfârșit că suntem unde trebuie să fim. Așa că este momentul să alegem experiențele care ne fac să simțim că trăim cu adevărat și să ne găsim locul în această lume. Ne vom întâlni sufletul pereche. Vom fi fericiți cu adevărat.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.