Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la negativism

Nu mai pune lucrurile negative în față. Nu te mai gândi că se va întâmpla ceva rău. Încearcă să iei totul așa cum este, să cauți soluții atunci când te afli într-o situație dificilă, să încerci să îți înveți lecțiile importante și să mergi mai departe. Ai încredere că va răsări și Soarele pe strada ta.

Taur - Trebuie să renunți la teama de a fi rănită

Ai construit în jurul inimii tale ziduri înalte și groase pentru că nu vrei să mai fii rănită. Însă trebuie să renunți la această teamă dacă vrei să iubești cu adevărat și să fii iubită. Alege să fii vulnerabilă și să îți arăți sufletul. Trăiește și bucură-te de momentele fericite fără să te gândești la ce va urma.

Citește și:

Gemeni - Trebuie să renunți la grija pentru alte persoane

Unii oameni nu vor să fie ajutați, așa că nu mai încerca să îi salvezi. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane - descoperă-te cu adevărat. Știi de ce ai nevoie pentru a fi fericită? Știi care sunt acele lucruri care te fac să simți că trăiești cu adevărat?

Rac - Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nimeni nu poate controla totul; de fapt, sunt foarte puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat. Încearcă să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Tu ești un simplu spectator, bucură-te de tot ce se întâmplă și trăiește viața la intensitate maximă.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.