Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la gândul că nu ai nevoie de ajutor

Nu te teme să ceri ajutorul; nu le poți face pe toate - trebuie să știi asta și să accepți. Atunci când nu mai poți, îndrăznește să fii vulnerabilă, să accepți situația și să găsești alinare în brațele oamenilor dragi.

Fecioară - Trebuie să renunți la oamenii care nu îți permit să evoluezi

Învață să te distanțezi de persoanele care nu au încredere în tine, care îți taie aripile, care nu îți permit să evoluezi, care nu te susțin în visurile tale. Nu ai nevoie de o energie atât de toxică în jurul tău. Mergi mai departe și luptă pentru a deveni o versiune mai bună a ta.

Balanță - Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Nu știi ce se va întâmpla mâine, așa că de ce să îți faci griji? Te vei ocupa de tot ce urmează atunci când va fi momentul. Între timp, îndreaptă-ți atenția asupra momentului prezent și trăiește acum. Pentru că acum este viața ta.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți la teama că vei da greș

Îndrăznește să ieși din zona de confort și să îți urmezi visurile. În această săptămână astrele îți oferă numeroase oportunități frumoase care te vor ajuta să ajungi acolo unde îți dorești. Ai încredere în tine și nu te teme de nimic.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.