Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să mai faci fericite alte persoane

Încearcă să fii mai atentă cu tine; să te pui pe primul loc înainte de a pune alte persoane. Să ai mai multă grijă de nevoile tale și să încerci să te faci fericită. Renunță să mai faci atât de multe compromisuri pentru altcineva.

Capricorn - Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Nu îți mai face rău singură. Încearcă să accepți tot ce s-a întâmplat, să nu mai regreți greșelile făcute, să înveți lecțiile și să mergi mai departe cu viața ta. Concentrează-te pe prezent, este singurul care contează și care te poate face fericită.

Vărsător - Trebuie să renunți să îți dorești ca viața să fie ușoară

Viața nu va fi niciodată nici ușoară și nici perfectă. Din momentele dificile învățăm cel mai mult, creștem cu adevărat, ne dezvoltăm, ne transformăm și devenim o variantă mai bună a noastră. Acceptă și trăiește fiecare experiență.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți să mai ții cu dinții de ceva ce nu este menit să fie al tău

De ce îți faci rău singură? De ce nu te eliberezi de toată durerea pe care o simți? De ce continui să rămâi într-un loc care îți aduce doar suferință? Încearcă să te detașezi și să mergi mai departe cu viața ta. Puțin câte puțin.

foto main: mvoinova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.