Setari Cookie-uri

11 Noiembrie, ziua magică a anului. Este timpul să ne manifestăm cele mai profunde dorințe cu puterea divină din 11.11

Chiar și cele mai sceptice suflete se pot transforma radical odată ce văd cum lucrează Universul.

11 Noiembrie este una dintre cele mai magice zile ale anului in care manifestarile functioneaza ca un farmec.

11 este considerat un număr divin și deține cu adevărat puteri extraordinare. Când numărul apare de două ori în calendarele noastre, energia acestuia ne alimentează manifestările. Puterile de susținere ale Universului se unesc în această zi pentru a ne ajuta să ne îndeplinim cele mai mărețe visuri.

Ce semnifică cifra 1?

În numerologie, 1 este reprezentat de Magician - se știe că Magicianul își folosește instrumentele fizice și spirituale pentru a manifesta ceva din care nu există absolut nimic. Când vorbim de numărul 11, puterile manifestate ale Magicianului sunt dublate, ceea ce înseamnă că puterea crește incredibil de mult, iar visurile se transformă rapid în realitate.

Citește și:

Dacă tot observi 11 în jurul tău, ia aminte deoarece acesta este un semn de la Univers că îți urmezi scopul divin.

11 Noiembrie este una dintre cele mai magice zile ale anului în care manifestările funcționează ca un farmec.

11 Noiembrie este o zi minunată pentru a îți evoca cele mai mărețe visuri pe care vrei să le transformi în realitate. Niciun vis nu este prea mare pentru această energie. Fie că este vorba despre viața personală sau cea profesională, de relațiile cu cei din jurul tău sau chiar despre una de iubire - gândește-te la visuri din adâncul inimii tale și eliberează în Univers energia din sufletul tău, apoi permite divinității să își joace cartea.

Chiar și cele mai sceptice suflete se pot transforma radical odată ce văd cum lucrează Universul.

Citește și:

Ce ai de făcut în ziua de 11 noiembrie? Este foarte important să ai o minte deschisă și să te reconectezi cu ghizii tăi spirituali astfel încât să îți poți manifesta visurile. Energia lui Dumnezeu te ajută să continui drumul pe care mergi, iar pe plan sentimental să simți chemarea la adevărata ta iubire.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.