Setari Cookie-uri

11 Noiembrie, ziua magică a anului. Este timpul să ne manifestăm cele mai profunde dorințe cu puterea divină din 11.11

Chiar și cele mai sceptice suflete se pot transforma radical odată ce văd cum lucrează Universul.

111: Numărul îngerului

Codurile luminoase sunt activate de îngeri cu ajutorul secvențelor numerice precum 111. Aceste coduri luminoase susține creșterea și dezvoltarea sufletului nostru. Când vezi 11:11 sau 111 ar trebui să înțelegi că acesta este modul îngerului tău de a se conecta cu tine. Pe 11 noiembrie această energie va fi amplificată.

Cum funcționează Legea Atracției pe 11 noiembrie?

Legea Atracției ne învață că manifestarea începe cu gândurile noastre. La ce ne gândim are legătura cu locul în carese îndreaptă enegia noastră. Gândurile sunt cele care ne modelează realitatea. De aceea este foarte important ca în următoarea perioadă să nu permitem gândurilor negative să ne consume în niciun fel și să încercăm să stabilim intenții pozitive pentru cele mai bune rezultate. Acum este momentul să ne îndreptăm atenția asupra visurilor noastre și să fim înconjurați de energie pozitivă.

Citește și:

Înainte de a ne gândi la manifestarea gândurilor noastre, ar fi bine să luăm un moment și să ne dăm seama care este motivul pentru care vrem să manifestăm o anumită idee. Putem sta puțin timp în meditație și să ne gândim la viața noastră - în special la prezent și la viitor - să privim în interior și să aflăm motivele din spatele dorințelor noastre. Dacă avem această claritate, procesul de manifestare va fi unul mult mai ușor.

Când vom avea acea imagine clară cu privire la dorințele noastre și vom avea sprijinul deplin al îngerilor noștri, vom fi gata să începem procesul de manifestare - gândindu-ne și visând viitorul în timp ce ne răspundem la diverse întrebări: unde suntem? ce și cine este alături de noi? cum ne simțim când manifestăm aceste dorințe/visuri? Cu cât ne gândim mai mult la toate detaliile, cu atât va fi mai ușor să transformăm totul în realitate.

Citește și:

Sfatul Universului pentru această perioadă:

Energia din 11.11 ne ajută să găsim calea sufletului nostru. De aceea este important să o folosim pentru a readuce pozitivitatea în viața noastră. Să fim recunoscători pentru numeroasele daruri pe care ni le oferă divinitatea. 11 Noiembrie este o zi minunată pentru a comunica cu energia Universului, însă asta nu înseamnă să cerem tot ce putem - recunoștința este cheia pentru o viață fericită. Trebuie să fim recunoscători pentru tot ce avem, iar Universul va avea grijă de noi.

foto main: Joe Prachatree, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.