Setari Cookie-uri

Soarele se pregătește să intre în Săgetător. La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în următoarea perioadă?

Soarele trece de la sensibilitatea și misterul Scorpionului la libertatea Sagetatorului.

Pe 22 noiembrie Soarele își schimbă zodia - acesta trece de la supremația Scorpionului la cea a Săgetătorului. Urmează o perioadă interesantă plină de schimbări dinamice, de energii puternice și de multe emoții cu care trebuie să lucrăm. Ieșim la suprafață din adâncimile în care ne-a convins să intrăm Scorpionul și învățăm să ne eliberăm de trecut și să ne protejăm sufletele sub influența curajoasă a Sagetatorului.

Soarele se muta din zodia Scorpion în Săgetător. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec - Ia o pauză

Este timul să te oprești și să reflectezi asupra vieții tale, dragă Berbec. Ai avut multe lucruri pe care le-ai pierdut în acest an și îți este oarecum teamă de schimbările ce vor urma. Preferi să fii nemulțumită în situația în care te afli decât să mai agiți lucrurile.

Citește și:

Taur - Ai încredere în Univers

Ai încredere că lucrurile se vor schimba în bine. Ai încredere că va răsări și va străluci mai puternic ca niciodată și Soarele pe strada ta. Obstacolele sunt dificile, însă de cele mai multe ori necesare. Poți simți un sentiment de renaștere în următoarea perioadă. Renunțăla așteptările tale rigide și vei vedea cât de frumoasă va fi viața.

Gemeni - Schimbări majore pentru tine

În următoarea perioadă trebuie să te aștepți la câteva modificări majore pentru tine. Astrele ți-au pregătit câteva surprize interesante pentru ultimele zile ale anului 2020. Acum folosește-ți forța pentru a îmbrățișa schimbările și a te bucura de tot ce urmează. Nu lupta cu puterea Universului.

Citește și:

Rac - Acceptă-te pentru ceea ce ești

Nu trebuie să păstrezi aparențele și nici să porți non stop măști pentru a îți ascunde sensibilitatea. Este momentul să te accepți pentru ceea ce ești și să arăți și oamenilor din jurul tău adevărata ta față. Nu mai trăi după regulile și sfaturile celorlalți, trăiește după cum îți dictează sufletul și inima.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.