Setari Cookie-uri

Soarele se pregătește să intre în Săgetător. La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în următoarea perioadă?

Soarele trece de la sensibilitatea și misterul Scorpionului la libertatea Sagetatorului.

Săgetător - Învață-ți lecțiile

Astrele te sfătuiesc să privești puțin în spate și să înveți lecțiile pe care anul acesta ți le-a adus. Vrei pace acum însă, în același timp, tot tânjesti după câteva elemente de haos. Încearcă să fii sinceră cu tine și să îți dai seama de ce ai nevoie cu adevărat.

Capricorn - Ești atentă la viață sentimentală

În următoarea perioadă îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale. Te vei întreba dacă ești pregătită să te bucuri de liniștea pe care o ai în relație sau dacă vrei să continui să cauți. Nu lua decizii bazate pe ce spun oamenii din jurul tău, ascultă-ți sufletul și inima.

Vărsător - Ai încredere în tine

Încearcă să ai încredere deplină în emoțiile tale astfel încât deciziile să fie luate cu inima. În timp ce alții te găsesc uneori distantă, tu ești complet opusul - numai că în această perioadă încerci să lucrezi mai mult la tine și să te redescoperi.

Citește și:

Pești - Nu mai ții cont de ce spun cei din jurul tău

Deși de multe ori te lupți pentru a îți apăra deciziile în fața oamenilor din jurul tău, în următoarea perioadă alegi să încetezi să mai explici motivele pentru care îți trăiești viața așa cum îți dorești. Permite acțiunilor să vorbească de la sine și continuă să trăiești așa cum îți dorești.

foto main Elena11, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.