Setari Cookie-uri

Soarele se pregătește să intre în Săgetător. La ce trebuie să se aștepte fiecare zodie în următoarea perioadă?

Soarele trece de la sensibilitatea și misterul Scorpionului la libertatea Sagetatorului.

Leu - Scapă de trecut

Înoți adesea în cercuri deoarece îți este frică să fii vulnerabilă. Atragi oameni toxici pentru că încă există durere în sufletul tău. Te temi că vei fi părăsită de cei din jurul tău, așa că alegi să pleci tu prima. Trebuie să depășești aceste obiceiuri pentru a scăpa definitiv de trecut și a începe o nouă viață.

Fecioară - Asumă-ți riscuri

Această perioadă este una foarte bună pentru a ieși din zona de confort. Asumă-ți riscuri, alege să fii vulnerabilă, descoperă-te, crești. Nu toată lumea poate face asta - profită de libertatea pe care o ai și bucură-te de noua viață. Trăiește cu adevărat.

Balanță - Înveți lecții importante

În timp ce cauți echilibrul în toate aspectele vieții tale, înveți încet ceea ce nu este întotdeauna posibil sau practic. Universul are pregătite pentru tine câteva lecții destul de importante de care ar fi bine să ții cont. Pe plan sentimental, ești dispusă să faci câteva compromisuri.

Citește și:

Scorpion - Alege să fii flexibilă cu planurile tale

Trebuie să înveți să acorzi prioritate lucrurilor pe care ți le dorești cel mai mult în viața ta. Nu respecta în detaliu planurile pe care ți le-ai făcut în urmă cu ceva timp pentru că lucrurile s-au schimbat. Alege să fii flexibilă și să te mai îndepărtezi din când în când de la drumul deja stabilit.

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.