Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 23-29 noiembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

A venit momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă care te înconjoară. A venit momentul să te pui pe primul loc, să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să fii tu.

Taur - Trebuie să renunți să mai ai încredere deplină în oameni

Ai fost rănită de prea multe ori. Este posibil ca în următoarele zile safii dezamăgită de una dintre cele mai importante persoane din viața ta. Aceasta este o lecție pe care o înveți într-un mod dificil: nu trebuie să ai atât de multă încredere în oamenii din jur.

Gemeni - Trebuie să renunți la sentimentele negative

Citește și:

Învață să aduci fericirea în viața ta. Nu te mai lăsă condusă de griji, de gânduri dificile, de anxietate sau de durere. Încearcă să le accepți așa cum sunt pentru că ele fac parte din tine. Înlocuiește-le, treptat, cu recunoștință, fericire pură și iubire.

Rac - Trebuie să renunți să te mai cerți pentru greșelile din trecut

Știi cine ești? Dacă nu, îți spun eu: nu mai ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nici în urmă cu o lună. Nici în urmă cu o zi. Ești persoană care ești acum, astăzi, în acest moment. Acceptă greșelile făcute și încearcă să devii o versiune mai bună a ta.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.