Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 23-29 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie de un sfat bun

În această săptămână întreaga atenție este îndreptată asupra vieții personale, unde trebuie să faci o schimbare majoră. Eșți încă nesigură, motiv pentru care încerci să ceri părerea oamenilor dragi în care ai deplină încredere.

Taur - Ai nevoie să fii înțeleasă de oamenii din jur

Treci printr-o perioadă destul dificilă în ceea ce privește viața personală și ai nevoie să te distanțezi de tot ce se întâmplă în jurul tău astfel încât să îți poți pune ordine în gânduri, emoții și sentimente. Vrei că oamenii dragi să nu intervină și să te susțină în deciziile pe care vrei să le iei.

Gemeni - Ai nevoie să te distanțezi de trecut

Citește și:

Pentru a fi liniștită în prezent și în viitor trebuie să înveți să faci pace cu trecutul. Este momentul să lași în spate amintirile, să închizi ușa și să arunci cheia o dată pentru totdeauna. Alege să mergi mai departe cu viața ta.

Rac - Ai nevoie să vorbești deschis despre ceea ce simți

Treci printr-o perioadă destul de dificilă și plină de provocări pe plan profesional și simți nevoia să ai alături de tine o persoană dragă care să te susțină, să te sprijine și să te ajute să vezi lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Ai răbdare, totul va fi bine până la urmă.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.