Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 23-29 noiembrie

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să trăiești în prezent

Este momentul să fii mai atentă la modul în care îți trăiești viața. Nu te mai gândi la trecut. În schimb, îndreaptă-ți atenția doar asupra clipelor pe care le trăieșți acum. Fii recunoscătoare pentru tot ce ai învățat și mergi mai departe, trăiește-ti viața de acum.

Fecioară - Ai nevoie să rămâi optimistă

Acum lucrurile nu se întâmplă chiar așa cum îți dorești tu, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunți, să te dai bătută. Încearcă să ai răbdare, să rămâi optimistă și să nu renunți la visurile tale. În cazul în care nu ești mulțumită de punctul în care te afli, preia frâiele și încearcă să faci schimbările pe care le consideri necesare.

Citește și:

Balanță - Ai nevoie de înțelegere din partea celor dragi

În această săptămână ești cu moralul la pământ. Ești foarte aglomerată la muncă, trebuie să te ocupi de câteva proiecte foarte importante și simți că nu mai ai energia necesară pentru tot ce urmează. Ai nevoie de susținere din partea celor dragi.

Scorpion - Ai nevoie de o scurtă pauză

Această săptămână pare să fie una foarte aglomerată pentru tine în ceea ce privește viața profesională. Ai foarte multe lucruri importante de care trebuie să te ocupi și simți că nu mai ai timp de nimic. Din fericire, partenerul de cuplu îți este alături și te sprijină nu doar moral, ci și cu sfaturi foarte bune care te vor ajuta să mergi mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.