Setari Cookie-uri

Pe 30 noiembrie avem Lună Plină și Eclipsă de Lună. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Ziua de 30 noiembrie este una cu adevărat specială pentru că se încheie cu un dublu fenomen astrologic: Lună Plină în zodia Gemeni și o Eclipsă de Lună. Influențată de Mercur, această lună va aduce stări anxioase, emoții incerte și neliniște în suflet.

Balanță - Învață să spui "Nu"

Învață să înțelegi cât de important este să ai grijă de tine; învață să faci un pas în spate și să nu mai încerci să mulțumești pe toată lumea făcând lucruri care nu îți plac sau, și mai rău, uitând de tine.

Scorpion - Ai încredere în tine

Nu uita că viața este călătoria ta. Nu permite nimănui să îți spună ce să faci. Ai încredere în instinctele tale și vei găsi calea pe care să o urmezi.

Săgetător - Dă-ți seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață

Este momentul să înveți să faci pace cu trecutul, să te regăsești, să îți dai seama care sunt lucrurile care te fac fericită și ce contează cu adevărat în viață.

Citește și:

Capricorn - Este momentul să trăiești pentru visurile tale

Știi că ți-ai găsit chemarea atunci când alegi să faci totul din pasiune. Când te gândești că dacă ai avea toți banii din lume, tot asta ai face.

Vărsător - Permite emoțiilor să te conducă

Când viața te doboară încearcă să permiți emoțiilor să preia controlul - să fii sensibilă, să exprimi durerea pe care o simți. Este un semn că ai o inimă mare și că nu îți este teamă să îți arăți emoțiile.

Pești - Nu te da bătută

Când vremurile sunt grele, amintește-ți că nicio durere nu vine fără un scop. Mergi mai departe, renunță la ceea ce îți face rău, însă nu uita niciodată ce ai învățat.

foto main Vitalii Bashkatov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.