Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Berbec - Trebuie să renunți la gândurile negative

Știu că este o perioadă mai dificilă pentru tine, însă tu singură poți vedea lucrurile într-un alt mod. Încearcă să îți numeri binecuvântările și să te detașezi de toate gândurile negative pentru că îți fac mult rău.

Taur - Trebuie să renunți la teama că vei fi judecată

Nu trebuie să te întrebi ce vor spune oamenii din jurul tău cu privire la alegerile pe care vrei să le faci. Aceste schimbări îți vor aduce fericirea la care visezi de atât de mult timp. Pune-te pe primul loc și trăiește cum vrei să trăieșți.

Gemeni - Trebuie să renunți la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Citește și:

Rac - Trebuie să renunți la dorința de a controla viețile oamenilor

Nu mai face asta; permite-le oamenilor din jurul tău să fie liberi, să ia deciziile pe care ei le consideră potrivite, să facă greșeli, să își învețe lecțiile și să meargă mai departe cu viața lor. Iar tu bucură-te mai mult de viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.