Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Săgetător - Trebuie să renunți să mai ceri sfaturi

Poate că este timpul să îți iei inima în dinți și să te concentrezi pe ce ai de făcut. Nu mai asculta de sfaturile oamenilor din jurul tău, de data aceasta alege să înveți să îți asculți intuiția și să te lași condusă de sufletul tău.

Capricorn - Trebuie să renunți la frica de schimbare

Puterea este în mâinile tale; nu permite nimănui să țină frâiele vieții și să îți dicteze ce ai de făcut pe viitor. Nu te mai teme de schimbare pentru că ea te ajută să crești, să te dezvolți, să te redescoperi, să trăieșți cu adevărat.

Vărsător - Trebuie să renunți la griji

Ai încredere că totul va fi bine. Nu uita, Universul are un plan deja stabilit pentru fiecare dintre noi, nu lupta împotriva lui. Renunță la griji, fă un pas în spate și permite-i divinității să te vindece cu adevărat.

Citește și:

Pești - Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Nu uita niciodată cât ești de puternică. Știu că este greu, știu că doare, dar dacă nu accepți această durere astfel încât sufletul tău să se vindece și să meargă mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-un uragan de stări și emoții negative.

foto main tany.pushkareva, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.