Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie ca să atragi fericirea

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Leu - Trebuie să renunți la frica că vei eșua

Urmează-ți visurile. Nu mai aștepta să vină cineva și să îți spună ce ai de făcut, tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită. Nu îți fie teamă că vei da greș; și dacă o vei face, vei învăța lecții importante care să te ajute în viitor.

Fecioară - Trebuie să renunți la sentimentele negative

Nu te lăsa condusă de griji, de gânduri urâte, de anxietate, de durere. Încearcă să le accepți că fac parte din ține și învață să nu le acorzi atât de multă atenție. În schimb, umple-ți sufletul cu fericire pură și iubire.

Balanță - Trebuie să renunți la vinovăție

Ești destul de aglomerată cu viața profesională și simți că nu reușești să rezolvi tot ce trebuie. Nu te simți vinovată, încearcă să ceri ajutorul colegilor de echipă și vei vedea cum împreună veți putea găși soluții pentru toate problemele.

Citește și:

Scorpion - Trebuie să renunți să mai ai încredere în alte persoane

Este posibil să îți dai seama că ai făcut o greșeală majoră cu privire la o decizie pe care ai luat-o recent și asta deoarece te-ai lăsat influențată de oamenii din jurul tău, oameni în care ai crezut că poți avea încredere.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.