Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec - Ai nevoie să nu te dai bătută

Aceasta este o perioada grea, nu o viață grea. Nu renunța la visurile tale, lupta cu toată puterea ta pentru ceea ce îți dorești. Ai încredere în tine și ascultă-ți intuiția, depășește obstacole și mergi mai departe.

Taur - Ai nevoie de liniște

După tot ce s-a întâmplat în această perioadă tot ce îți dorești în aceste momente este puțină liniște. Profită de această săptămână și încearcă să te liniștești, să petreci mai mult timp cu tine însăți și să te concentrezi asupra pasiunilor și hobby-urilor tale.

Gemeni - Ai nevoie să fii înțeleasă de oamenii din jurul tău

Este posibil că în următoarea săptămână să apară câteva probleme pe plan sentimental; trebuie să comunici deschis cu partenerul de cuplu despre ceea ce simți, să fii sinceră și să îi spui cum vezi tu planurile voastre de viitor.

Citește și:

Rac - Ai nevoie să îți asculți intuiția

Uneori viața nu este așa cum îți doreșți tu să fie și asta este în regulă. Încearcă să ai răbdare și să îi permiți Universului să își joace cartea. Nu uita că divinitatea are un plan minunat pentru tine; în scurt timp vei vedea despre ce este vorba.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.