Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 30 noiembrie - 6 decembrie?

Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna aceasta și de ce are nevoie sufletul tău în funcție de zodia în care te-ai născut.

Leu - Ai nevoie să înveți să ai răbdare

Lucrurile nu se întâmplă peste noapte, iar tu trebuie să știi cel mai bine acest lucru. În această perioadă totul se va desfășura destul de lent, însă asta nu înseamnă că nu faci progrese. Încearcă să faci un pas în spate și să permiți Universului să preia controlul.

Fecioară - Ai nevoie să iubești

În această săptămână ești ușor sensibilă și ai nevoie să primești și să oferi iubire. Nu uita să îți îndrepți atenția și asupra sufletului tău și să îți dedici o parte din timpul liber activităților care să te facă fericită. O mică excursie îți poate pune zâmbetul pe buze.

Balanță - Ai nevoie doar de tine

În această săptămână trebuie să înveți să fii alături de tine; să îți asculți inima și să îți protejezi sufletul. Ai încredere că totul va fi bine. Este o perioadă mai dificilă, nu o viață dificilă. Alege să fii acolo pentru tine și să te încurajezi.

Citește și:

Scorpion - Ai nevoie de o vacanță

Ultima lună a fost una foarte dificilă și aglomerată pentru tine, cu tot felul de proiecte și taskuri importante pe plan profesional. Acum te simți secată de energie și ai nevoie de o perioada de relaxare, în care să îți încarci bateriile și să îți regăsești inspirația.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.