Setari Cookie-uri

Rezoluția sufletului tău pentru 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Dacă încă nu ești sigură de ce îți dorești de la următorul an sau te-ai săturat să faci rezoluții de care nici nu ții cont peste câteva zile, îți venim noi în ajutor - avem câteva o rezoluție simplă, dar puternică pentru fiecare zodie:

Berbec

O nouă zi. O nouă săptămână. O nouă lună. Un nou an. Un nou început. Promit ca de astăzi și pentru tot restul vieții mele să pun fericirea mea pe primul loc. Promit să las în spate trecutul și mă concentrez asupra momentului prezent.

Taur

Nu mai țin cu dinții de trecut. Este 2021, este un nou început, este o nouă posibilitate pentru mine să accept tot ce s-a întâmplat și să merg mai departe cu viața mea. Aleg să am încredere în Univers și să continui pe drumul pe care el l-a pregătit pentru mine.

Gemeni

Sunt pregătită să accept schimbarea în viața mea. Intuiția mea este mereu de partea mea. Am încredere că ea este cu mine mereu, sunt în siguranță. Îi promit sufletului meu că îl învăț să se bucure de viață. Să aprecieze lucrurile mărunte care chiar mă fac fericită.

Citește și:

Rac

Universul mă călăuzește la fiecare pas pentru a îmi asculta și a îmi folosi intuiția și a lua cele mai inspirate decizii pentru a îmi împlini cele mai mari dorințe. Fiecare lucru mărunt pe care îl fac este susținut de energia divină. Visurile mele se manifestă în cosmos și se transformă în realitate chiar în aceste momente.

Leu

Viața este așa cum este. Începând de astăzi învăț să o accept. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Fecioară

Nu-mi mai este frică de nimic. Învăț lucruri noi cu fiecare pas pe care îl fac. Învăț cine sunt, ce sunt și de ce am nevoie pentru a fi fericită. Îi sunt recunoscătoare Universului pentru fiecare provocare și fiecare binecuvântare de până acum.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.