Setari Cookie-uri

Rezoluția sufletului tău pentru 2021 în funcție de zodia în care te-ai născut

Dacă încă nu ești sigură de ce îți dorești de la următorul an sau te-ai săturat să faci rezoluții de care nici nu ții cont peste câteva zile, îți venim noi în ajutor - avem câteva o rezoluție simplă, dar puternică pentru fiecare zodie:

Balanță

Tot ceea ce caut este deja în mine. De aceea începând din acest moment îmi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială, de curată, de specială... și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Scorpion

Sunt puternică. Sunt forță divină. Am curajul să lupt pentru ceea îmi doresc. Am curajul să nu renunț la visurile mele. Am curajul să merg mai departe pe acest drum pentru că știu că este cel potrivit pentru mine.

Săgetător

Nimeni nu a spus că va fi ușor. De fapt, uneori va fi mai dificil decât mi-am imaginat vreodată... însă cel mai frumos lucru din aceste situații este că voi crește, mă voi dezvoltă atât personal, cât și spiritual. Nu renunț, ci aleg să merg mai departe.

Citește și:

Capricorn

Nu-mi mai este frică de nimic. Renunț la trecut și îmi continui drumul. Sunt liberă să merg mai departe cu viața mea. Sunt liberă să trăiesc așa cum își dorește inima mea. Sunt liberă să îmi ascult sufletul. Sunt liberă să iubesc ce vreau să iubesc. Sunt liberă să fiu eu.

Vărsător

Trăiesc acum și mă bucur de fiecare clipă a vieții mele. Nu mă mai concentrez pe ce s-a întâmplat ieri și nici nu îmi mai fac griji cu privire la ce se va întâmpla mâine. ACUM este singurul moment care contează.

Pești

Nimeni nu este responsabil pentru viața pe care o duc. Eu țin frâiele vieții mele. Eu îmi creez propria realitate prin acțiunile și gândurile mele. Eu dețin controlul asupra propriei vieți.

foto main: Jorm S, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.